TROČOKOLADNA TORTA

13:05

 
 
Sastojci
 
TIJESTO
  • 150 g čokoladnih pahuljica
  • 100 g putera 

  • KREMA
  • 500 g mascarpone sira
  • 500 ml vrhnja za šlag
  • 200 ml mliječne čokolade
  • 200 g bijele čokolade
  • 150 g tamne čokolade

  • Način pripreme
    1. Sameljite pahuljice i pomiješajte sa otopljenim puterom.
    2. Utisnite u kalup za torte i ostavite u frižideru.
    3. U tri šerpice izmrvite tri vrste čokolade i dodajte po 50 ml vrhnja.
    4. Umutite ostatak vrhnja sa mascarpone sirom i podijelite na tri jednaka dijela pa u svaki umiješajte po jednu otopljenu čokoladu.
    5. Uspite prvo sloj kreme sa tamnom čokoladom, zatim mliječnu i na kraju bijelu čokoladu u kalup i ostavite da se ohladi preko noći.

    Možda Vam se sviđa i :

    0 komentari